Citroen shirts

Citroen shirtsBlikvangers. Comfortabele topkwaliteit. Duurzaam en eerlijk. Citroen shirts.

Ontdek onze collectie

Citroen shirts

Bij Citroboutique vind je de mooiste Citroën shirts. We hebben polo’s, t-shirts met ronde hals en t-shirts met een V-hals voor je. De polo’s laten we hoogwaardig borduren. Voor de T-shirts gebruiken we prachtige kwaliteit zeefdruk. Onze Citroen shirts zijn beschikbaar in vele kleuren. En ze voldoen allemaal aan strenge eisen voor duurzaamheid en eerlijke productie gehanteerd door Stanley/Stella. Mooi én verantwoord, dus. En ook leuk: ze blijven mooi, ook na vele keren wassen. Wel zo duurzaam. En beter voor je portemonnee.

Citroen shirts

Onze shirts zijn gebaseerd op advertenties en ander materiaal van Citroën. Momenteel gebruiken we voor onze Citroen shirts materiaal van de legendarische Citroën SM. Deze auto werd gemaakt van 1970-1975 en is één van de meest bijzondere auto’s ooit gemaakt. Het is een zeer geslaagde combinatie van Citroën design door Robert Opron en Maseratitechniek in de motorruimte. Een echte blikvanger, altijd goed voor bewonderende omstanders. Natuurlijk bekend van Johan Cruijff, met afstand de meest gefotografeerde voetballer met zijn auto.

Citroen shirts

Binnenkort meer Citroen shirts

Binnenkort komen we met nieuwe collecties. Per collectie zullen we een ander type Citroën op shirts zetten. Denk daarbij aan de DS, CX, GS, 2CV, Ami en mogelijk ook andere. We gaan ook andere producten aanbieden. Denk aan sieraden en andere hoogwaardige artikelen. Allemaal bedoeld voor liefhebbers van Citroën. Hou Citroboutique dus in de gaten! Je kunt ons ook volgen op Facebook.

Waarom is de rest van de site in het Engels?

Citrofielen bevinden zich echt overal op wereld. Die internationale liefhebbers wil Citroboutique graag van dienst zijn. Daarom is de rest van de site in het Engels geschreven. Heb je vragen over onze producten? Of goede ideeën? Die zijn altijd welkom. Stuur dan een bericht naar info@citroboutique.com en dan krijg je natuurlijk in het Nederlands antwoord.